O nama

U izrazito konkurtetnom i opterećenom tržištu , ANG d.o.o se ističe posvećenošču ,stilu, konforu i inovativnosti . Ambicioznost i usmjerenost ka ostvarenju vizije ANG-a zasnovana je na osnovnim vrijednostima : poštovanju prema ljudima, proizvodnom integritetu i postojanom usavršavanju.

Na taj način postižemo jedinstvenu radnu atmosferu, odgovnornost naših kadrova i lojalnost kupaca, a sve sa ciljem da ono što radimo danas, još bolje radimo sutra.

Počevši od 1998 godine , tržištu ponosno nudimo proizvode visokog kvaliteta iz vlastitog proizvodnog programa industrijskih uniformi, radne odjeće i obuće. dijeleći asortiman nažih proizvoda u šest kategorija , već petnaest godina garantujemo sigurnost, udobnost i dugotrajnost naše HTZ opreme usklađene sa najvišim međunarodnim standardima.

ANG posluje u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001:2008 , te posjeduje brojne reference i temeljito iskustvo zasnovano na saradjni sa preduzećima na prostoru Bosne i Hercegovine, Srbije i zemalja Evropske Unije.

 


View Larger Map

Katalog za 2013 godinu možete pogledati ovde: Download Alt